Plugga i vår?

14 Okt-2014 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Okategoriserade | Plugga | Student

2014-10-07_1412689449Halva terminen har snart gått, och nu är det redan hög tid att söka till vårens kurser. Sista ansökningsdag är 15 oktober, alltså redan imorgon!

För dig som inte har läst naturvetenskap på högskolan tidigare erbjuder vi kurser i bland annat grundläggande kemi, och naturvetarmatematik. Och för dig som saknar behörighet till högskolestudier i naturvetenskap och matematik finns möjlighet att läsa kurser inom basåret i biologi eller kemi.

Vi ses väl i vår?!?