Utbildningsmagasinet är här!

10 Nov-2014 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Plugga

katalogframsida-webbI fredags dök det då upp, rykande färsk från tryckeriet – årets naturvetenskapliga utbildningsmagasin!

Som redaktör från magasinet är jag förstås partisk, men jag tycker att resultatet blev väldigt bra! Förutom presentationer av alla våra kandidatprogram inom naturvetenskap, matematik och kulturvård, kan man också läsa intervjuer med tre av våra framgångsrika forskare. Dessutom möter man sex alumner, det vill säga tidigare studenter hos oss, som berättar om sin vardag, liksom en av våra studenter. En bra blandning, helt enkelt!

Blev du nyfiken? Det tryckta magasinet går nu att beställa via vår beställningssida på webben. Du kan också bläddra i det direkt på webben.

/Camilla, kommunikatör vid Naturvetenskapliga fakulteten