Träffa oss i vår!

23 Jan-2015 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Plugga | Träffa universitetet

Vilka kurser ingår i utbildningen? Vad blir man sen? Finns det något studentliv i Göteborg? Går det att leva på studiemedel?

Oavsett hur stor eller liten din fråga är, så är du alltid välkommen att kontakta oss på  universitetet. Våra studievägledare finns där för dig, och nås dagligen på telefon eller e-post. Eller varför inte ta chansen att träffa dem personligen?

Under våren kommer du att kunna träffa studenter och studievägledare från Naturvetenskapliga fakulteten på ett antal olika platser. Ta chansen att ställa de där frågorna som du funderat på, som kanske hjälper dig i ditt framtida val. Vi ses!

27 jan      Skövde, Arbetslivs- och utbildningsmässan

5 feb        Ängelholms utbildningsmässa