Knytkalas för internationella studenter

13 Feb-2015 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Plugga utomlands | Student

Igår kväll var det så dags för knytkalas för vårens internationella utbytesstudenter, det vill säga studenter som pluggar på något av alla de universitet som Göteborgs universitet har avtal med, och som är här och läser en eller flera kurser.

Konceptet är enkelt: De tar med sig en rätt från sitt hemland, och får på så sätt även prova på andra länders specialiteter. Självklart fanns även typiskt svenska rätter som kaviar, sill och kanelbullar på bordet, och studenterna verkade ha en trevlig stund tillsammans med de internationella koordinatorerna.

potluckparty1-webb

potluckparty2-webbpotluckparty3-webbpotluckparty4-webb