Kommunicera marin vetenskap med allmänheten!

27 Feb-2015 | Skrivet av marinavetenskaper i Arbetsmarknad | Naturvetare i arbetslivet | Student

Det händer grejer!

SG-marin, studentgruppen för marina vetenskaper, vill visa på fördelarna med en studentgrupp genom att bjuda in alla marina studenter till en föreläsning med fakultetens kommunikatörer!

Vi kommer att få lära oss hur vi på bästa sätt kan förmedla all den marina kunskap vi besitter till människor som inte har samma naturvetenskapliga bakgrund – något som har efterfrågats av många studenter!

Föreläsningen är ca 1 timme lång och efteråt kommer det finnas utrymme att stanna kvar för att samtala och ställa frågor till kommunikatörerna.  Vi kommer att hålla till i sal Nimbus mellan klockan 17.30-19.00, torsdagen den 26 mars.

Se nu till att inte missa detta!

// SG-marin