Header

Välkommen!

28 Aug-2015 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Okategoriserade | Plugga | Student

IMG_0058Nu har det varit tomt i korridorerna alldeles för länge, och på måndag startar äntligen terminen igen.

IMG_0069I dag var det dags att välkomna alla nya naturvetarstudenter officiellt. Vicedekan Deliang Chen inledde, och sedan väntade underhållning, praktisk information från bl.a. Göteborgs förenade studentkårer och fackförbundet Naturvetarna samt mingel för de cirka 150 studenter som hade tagit sig till Göteborgs universitets huvudbyggnad i Vasaparken.

Naturvetarsektionen, som är en del av Göta studentkår,  har redan tjuvstartat med sitt välkomnande i och med sitt mottagningsprogram RePe (som kallas nollning på andra ställen). Härliga bilder därifrån hittar ni på deras facebook-sida: www.facebook.com/natsek

Följ bloggen med RSS Du kan svara, men inte pinga.

Kommentera inlägget

Göteborgs universitet förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande.

Din epost-adress kommer inte publiceras. Namn och epost är obligatoriska fält.

*

no