Alumnidagen för marinvetare den 9-april-2015

Hej alla marinälskare! Det var en inspirerande och utmanande dag med alla alumner. Tack till Andreas Andjelic, och alla närvarande. Vi hoppas att det var lärorikt för alla och att det hjälper i framtiden. Vi från SG-marin tycker att det saknas möjligheter för praktiken på arbetsmarknaden och försöker få tag på det med egna händer. Tanken är att uppmuntra entreprenörskap bland vi studenterna och skapa själva våra arbetsplatser. Kom gärna förbi SG-möte den 28-april. Vi har 3 projekt i gång där vi bland annat tänker att starta en student konsult företag på universitet så att vi skulle kunna praktisera och använda labbarna och infrastrukturen som finns tillgängligt för att kunna producera något och komma närmare näringslivet. Alla marina studenter är välkomna!alumni

//SG-marin