Håll tummarna!

Imorgon blir det första ”riktiga” tentan här, har haft två så kallade ”in-class exams” tidigare men nu är det första i tentasal. På träningsanläggningen är gympasalen omstylad till tentasal plus ett antal andra byggnader. Så runt 500 pers kan sitta skrivandes samtidigt. Jag har fått en tentaschema med alla mina tentor, vart jag ska vara nånstans vilken tid och även stolsnummer. Så inget är lämnat åt slumpen. Ska bli spännande och se hur det känns och hur det går. Förhoppningsvis bra! Är ju en lite halvt schizofren känsla nu med all information som simmar runt i huvudet. Jag hoppas att morgondagens ämne gör sig tillkänna när det väl är dags.

Helgen bjöd på mestadels plugg, får kolla i almanackan nu för att påminna mig om vilken dag det är. Det mesta flyter som ihop lite just nu. Men hann med en liten utflykt med en kompis också. Vi var iväg till Blarney Castle som ligger ca 20 min utanför Cork. Ett slott med mysiga omgivningar och fin natur. Så vi knatade runt lite där och avslutade med en fika i Cork. Var väldigt skönt att få rensa hjärnan lite och fylla på med lite ny energi.

Imorn blir det en kaffe med några klasskompisar och en liten snabbgenomgång av stundande tentan som är på kvällen.

Just det, det höll jag på att glömma, sen på kvällen efter tentan så ska jag faktiskt till operahuset här i Cork och se Cinderella, det ska bli jättespännande!

Ha det gött allihopa!