Header

Ansökan har öppnat!

15 Mar-2016 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Plugga

Solen skiner, våren verkar ha kommit på allvar och 15 mars är äntligen här.

15 mars säger ni, vad händer då? Jo, i dag öppnar nämligen ansökan till höstens kurser och program. Så nu har du en hel månad dig att fundera över höstens val.

Kanske är valet inte svårt alls. Kanske tillhör du den femtedel som bestämmer sig för vad de ska plugga mer än ett år innan sista ansökningsdag. Eller så är du väldigt osäker på ditt val, och behöver all tid du kan få till att fundera. I så fall är du inte ensam, bland förra årets studenter hade 23 procent inte bestämt sig för vad de skulle välja den 15 mars.

Fråga en studievägledare

Om du är osäker så tveka inte att kontakta någon av våra studievägledare. De vet allt som finns att veta om våra utbildningar, och kan vägleda dig utifrån dina egna intressen. Våra studievägledare är speciellt kunniga inom ett visst område, men du kan också kontakta vem av dem som helst för att få allmän vägledning om du känner dig osäker.

Kontaktuppgifter till våra studievägledare

Mer inspiration

Vill du få ytterligare inspiration, så kika gärna på vår nya film.

 

 

Följ bloggen med RSS Du kan svara, men inte pinga.

Kommentera inlägget

Göteborgs universitet förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande.

Din epost-adress kommer inte publiceras. Namn och epost är obligatoriska fält.

*

no