Besök oss imorgon!

25 Mar-2015 | Skrivet av plugganaturvetenskap i Student | Träffa universitetet

Den 26 mars är det dags för årets besöksdag vid Göteborgs universitet. Har du funderingar på att plugga till hösten, och befinner dig i Göteborgsområdet imorgon, så tycker jag att du ska ta dig dit!1475917_academicum0595

På plats finns våra trevliga studievägledare Karin, Frida, Damiano, Elsa, Helena, Jenny, Peter, Barbara och Andreas, som svarar på alla era frågor som rör våra utbildningar inom naturvetenskap, matematik och kulturvård. Dessutom finns våra studentambassadörer på plats – studenter som pluggar hos oss i dag och som gärna svarar på frågor om studier och studentliv.

I år håller vi till på Akademicum, alldeles i närheten av naturvetenskaps undervisningslokaler på Medicinareberget.

Mer information om årets besöksdag

1519319_moten_blir-du_970x300