Header

En fantastiskt vacker morgon

26 Nov-2016 | Skrivet av emelielindfeldt i Okategoriserade | Plugga utomlands | Student | Studentliv

Det är sådär krispigt kallt ute, några minusgrader, solen strålar, höstens vackra färger visar sig i sitt bästa skimmer. Det är lugnt, det är tyst, det är lördag morgon. En och annan människa har tagit sig ut och promenerar lugnt fram på gatorna. Jobbstressen är som bortblåst och de tutande bilarna lyser med sin frånvaro. Det vilar en harmoni över dagens morgon.

Jag bestämde mig för att ta en promenad till skolan idag för att få njuta lite extra av dagen innan måstena kommer ifatt. Att få njuta lite av denna fantastiskt vackra dag och få hämta energi från solens värmande strålar.  Tänk vad vädret kan göra med ens mående, en dag som denna är det svårt att vara annat än lycklig.

 

 

 

Följ bloggen med RSS Du kan svara, men inte pinga.

Kommentera inlägget

Göteborgs universitet förbehåller sig rätten att ta bort inlägg som innehåller diskriminerande uttalanden, personliga påhopp eller språk som kan uppfattas som stötande.

Din epost-adress kommer inte publiceras. Namn och epost är obligatoriska fält.

*

no